Forsamlingshus

Fjelstrup Forsamlingshus og Café

Fjelstrup Kultur- & Idrætscenter er nu igen klar til bookninger i nybygget og nyrenoveret Forsamlingshus og Café 

*********************************************

Fjelstrup Forsamlingshus

Det nyrenoverede forsamlingshus har plads til 100 spisende gæster, og har fået et stort og splinternyt og lækkert køkken. Derudover, er der i hele forsamlingshusets længde bygget en ny dejlig terrasse. Vi tilbyder ved leje af forsamlingshuset, at du også kan leje hele hallen med for blot 700 kr ekstra.

Pris: 2.800 kr. inkl. rengøring. Derudover betales et depositum på 1.500 kr, som naturligvis returnes såfremt der ikke er skader på bygninger, inventar o.lign.

 

Fjelstrup Caféen

Caféen er en del af de nybyggede faciliteter, og har et mindre anretterkøkken. Her er der plads til 40 spisende gæster og Caféen har udgang til en 100 m2 dejlig sydvendt terrasse. Vi tilbyder ved leje af caféen, at du også kan leje hallen med for blot 700 kr ekstra.

Pris: 2.300 kr. inkl. rengøring. Derudover betales et depositum på 1.500 kr, som naturligvis refunderes såfremt der ikke er skader på bygninger, inventar o.lign.

 

Mødelokaler 

Caféen er indrettet med skydedøre, således at det kan opdeles i 2 mindre lokaler, der er velegnet til møder. Vi stiller AV-udstyr til rådighed i form af projektor og whiteboard og tilbyder også lettere bespisning af mødedeltagerne.

Mødelokale 1: 40 personer (mødevarighed af 2-4 timer) Pris: 1.200 kr.

Mødelokale 2: 20 personer (mødevarighed af 2-4 timer) Pris:    800 kr

Mødelokale 3: 10 personer (mødevarighed af 2-4 timer) Pris:    500 kr

Har du specielle ønsker for dit møde, så kontakt os for yderligere information. Vi finder altid en løsning.

 

Leje af Hallen

Det er også muligt at leje hallen til udstillinger, konferencer eller andre lignende formål. Basisprisen er 4.500 kr pr. døgn, dog afhængig af hvilket arrangement det drejer sig om. Kontakt os, og lad os få en snak om dine ønsker, så finder vi en løsning på det. Weekend arrangementer (lørdag og søndag) koster 8.000 kr.

 

Kontakt Svend Christensen for yderligere information

Tlf: 2148 2889

email: fjelstruphallen@gmail.com